PISCINE PUBLICE SI REZIDENTIALE

Servicii profesionale in domeniul piscinelor

DESPRE NOI

Suntem Oceanic Piscine, o firma româneasca axata pe importarea si realizarea de piscine, saune, spa-uri, precum si distribuirea de accesorii pentru acestea.

Cu o experienta vasta atat in Romania cat si in Europa societatea noastra este lider in domeniul constructiilor de piscine publice si private.

Prin parteneriatele detinute cu producatori si constructori internationali cu experienta in domeniu oferim servicii de consultanta,proiectare si executie a oricarui tip de piscina.

De asemenea punem la dispozitia clientilor orice tip de echipament pentru piscine, saune si spa-uri.

Noi va indeplinim un vis, combinand aerul, apa, confortul si oferindu-va relaxare, sanatate si frumusete! Pentru a veni in intampinarea clientilor, Oceanic Piscine a reusit, de la an la an, sa-si diversifice gama de produse si servicii oferite, adaptandu-se in permanenta cererii si tendintelor pietei din Romania.

Realizam atat piscine "la cheie", cat si reamenajari si modernizari ale piscinelor existente, intretinere si service. Acordam gratuit consultanta in alegerea tipului de produse conform cu dimensiunile spatiului si nevoilor clientilor, precum si privind modul de realizare din punct de vedere tehnico-economic.

Oceanic Piscine se naste cu obiectivul clar de a asigura satisfactia clientului adaptandu-se la ceea ce acesta doreste si are nevoie. Prin noi te poti bucura de o piscina in propria casa.

Realizeazam piscine de orice marime si model. Utilizam si recomandam clientilor nostri echipamente de calitate numai de la producatori de renume, cu o experienta bogata in domeniul piscinelor. Nu este deloc o decizie simpla, in joc sunt multe iluzii, o investitie ridicata si totodata trebuie sa alegi ceea ce e corect, cu garantia ca te poti bucura de o piscina tot timpul vietii.

Pentru a realiza lucrul acesta lucram cu cei mai buni profesionisti si colaboram cu diferite societati internationale de prestigiu in domeniul piscinelor.

Comanzi o piscina si beneficiezi de o garantie de 30 de ani!